Ønsker du å hyre inn en erfaren ABAP og Business Workflow-utvikler. Ta kontakt i dag!

All tilgjengelig kapasitet er for tiden under kontrakt til og med desember 2016.
La ikke det stoppe deg fra å ta kontakt angående fremtidige prosjekter.

En lang periode med ledig kapasitet er nå over, og med eksisterende kontrakter er all kapasitet bestilt til utgangen av juni 2015.

Vettug AS kan påta seg nye oppdrag med umiddelbar virkning. Kjetil Kilhavn har lang erfaring innen både ABAP og Business Workflow fra løsninger av alle slag - fra konfigurasjon av SAP standardløsninger til 100% kundespesifikke løsninger med dataregistrering, arbeidsflyt og rapportering. Nå er jeg tilgjengelig for nye oppdrag inntil 3 dager per uke, og omfanget av engasjementet kan også økes til full tid om noen måneder. På forespørsel sendes CV i norsk og/eller engelsk utgave. Ring gjerne på telefonnummer 40 22 06 07 om du trenger en SAP-utvikler.

Trenger dere kompetanse innenfor programmering (ABAP) og/eller arbeidsflyt (Business Workflow) så er det bare å ta kontakt. For tiden er det ledig kapasitet, opp til 3 dager per uke, og på forespørsel sendes CV i norsk og/eller engelsk utgave for vår konsulent med mer enn 13 års erfaring fra løsninger av alle slag - fra konfigurasjon av SAP standardløsninger til 100% kundespesifikke løsninger med dataregistrering, arbeidsflyt og rapportering.